2013. május 7., kedd

Bezárja képzeletbeli kapuját a Stereo Vs. Mono!


Bezárja képzeletbeli kapuját a Stereo Vs. Mono!


(2012-2013)

Ahogyan azt már írtuk elfogyott az ihlet és elfogyott a kreativitás részünkről az utóbbi pár hónap alatt, ami a Stereo Vs. Mono „Blogzine”-ra abszolút negatív hatással van és egyéb elfoglaltságok miatt sajnálatos módon nem tudtunk elég anyagot gyűjteni, hogy folyamatosan pörögjön oldalunk. Bár megígértük, hogy ideiglenesen kivonjuk oldalunkat és csak fontosabb interjúk és cikkek kerülnek ki a Stereo Vs. Mono-ra, de sajnálatos módon ezt az ígéretet megkell hogy fejeljük azzal, hogy végleg elbúcsúzunk és kivonjuk magunkat az underground zenei blogok sokaságából. Különösebb indok nincs, igazából csak annyi, hogy nincs már rá időnk sajnálatos módon. Nem szabad elfelejtetni, hogy minden esetben ott van az a szó, hogy „de”, ami alapján nem jelenti azt, hogy egy kis idő múlva, vagy nagyobb kihagyás után újra rátekerünk az oldalra és fossuk nektek az érdekesebb dolgokat, olyanokat amiket talán nem értetek eddig el egy adott zenekartól, például, így előre megígérve azt, hogy szorgosabban rá állva a hazai punk/hardcore és metál és váll fajai közé sorolható bandákra, kellően diszkrét és kevésbé futatott formában. Csak, hogy azért, hogy ezek a stílusok maradjanak az underground-on belül és ezen műfajok követői legyenek egészséges hű arcok!

Szóval, akkor így május elejével végleg búcsúzunk, köszönjük barátainknak azt, hogy nem szarták le a fejünket és tolták az oldalt, valamint a Stereo Vs. Mono olvasóinak, azoknak akik legalább egyszer rá kattoltak az oldalra, azoknak akik pár helyre beszórták a linkünket és nem utolsó sorban azoknak a zenekaroknak akikkel interjút készítettünk, újdonságot közöltünk, etc…

Egy felhívást azért még megjegyzünk a dologgal kapcsolatban mégpedig, hogy szabad a rablás, ami azt jelenti, hogy szívesen fogadjuk azon arcok üzeneteit, akik átvennék a Stereo Vs. Mono-t, teljes mértékben nyitottak vagyunk ezen dolgok felé. Szóval, ha „zenei blogozni” akarsz és vannak ötleteid, terveid, akkor írj üzenetet e-mail címünkre és bátran átveheted az oldalt. És ha ez megtörtént, akkor Mi szívesen segédkezünk a továbbiakban. Azaz használd a Stereo Vs. Mono „Blogzine”-t, tedd magadévá!


Na, de akkor tényleg… köszi még egyszer is, üdvözlettel STEREO VS. MONO UNDERGROUND ZENEI BLOG csapata!

A végére küldtünk nektek egy dalt…

Plan Beer - Az Út Vége...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése