2013. november 5., kedd

Black Hourglass: Nem sokára új album!




Egy perces kis videóban tette közzé a pécsi post-hardcore zenekar a Black Hourglass, hogy még idén új albummal jelentkezik.
Az utóbbi pár évben kezdett kitüremkedni hazánkban a klasszikus post-hardcore vonulat melynek befolyására nagyszerű bandák is alakultak, köztük talán, jelenleg a műfaj egyik legerősebb képviselőjeként a pécsi Black Hourglass, akik nagyban tükrözik a hardcore punk által adott „koszosságot” a melankolikus dallamokkal és a velőig hatoló dühvel tűzdelt érzelmi intelligenciát. A hazai műfaj másik legnagyobb óriása talán és egyben akár a Black Hourglass testvér zenekara lehetne az a szintén kiváló szombathelyi formáció a Who Sows Violence Reap Strom.

Mélyre hangolt dallamok, sötétségből kibújó szavak, versszerű mondani valók ezekkel a szavakkal is lehetne jellemezni a zenekart és az eddig kiadott anyagukat és ezek azok a jellemzők, amik képviselhetik az új kiadványt is, ami még idén megfog jelenni.  A Black Hourglass eddigi kiadványai a 2011-ben megjelent hat számos lemez, valamint a tavalyi évben kiadott split a Wolf Shaped Claouds-al.














# Dani

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése