2013. február 27., szerda

FOOD NOT BOMBS, Budapest. Idei videó!

Egy 2013.as, videó a "Food Not Bombs" Budapesti képviseletétől.

"...Food Not Bombs egy vallásoktól és pártpolitikától független nemzetközi szerveződés, amit még az 1980-as években hoztak létre amerikai békeaktivisták. A Food not Bombs mozgalom keretében vegetáriánus meleg ételeket osztunk rászorulók számára, s akcióink egyben békés demonstrációk. Tudatosítanunk kell, hogy hús előállítása rengeteg gabona, föld, víz felhasználásával jár -- könnyen belátható, hogy lemondva a húsról, hozzájárulhatunk a világ élelmezési problémáinak megoldásához..." /olvashatod a feltöltött videó alatt/



Következő videó beágyazásunk alatt a Food Not Bombs, budapesti képviseletéről láthatok egy, majdnem háromnegyed órás videót, ahol a srácok bemutatnak egy kis részletet a dolog működéséről! 
Ez az a videó és kezdeményezés, amit sok embernek át kellene gondolnia és támogatnia kéne eme jó dolgokat.
A videó megnézése után mi is egy picikét más szellemiséggel kezdtük el a napunkat és úgy gondoljuk, hogy tanulságos videót alkottak a FNB tagjai. 

Megéri végig nézni a videót, még ha nem foglalkozol vele akkor is jó látni, hogy ilyen kezdeményezések és emberek élnek abban az országban, ahol nem minden polgár fogja meg büszkén egymás kezét! 

Nézd meg a videót és már ezzel támogatod a dolgot. Nagy tisztelet a Food Not Bombs-nak, nagy tisztelet a feltöltőnek és azoknak akik megnézték a videót!

És íme a videó:

"...A budapesti Food not bombs csoporttal a Fehérvári úti piacra vagy a Fővám téri vásárcsarnokba járunk szombatonként kidobásra ítélt, de még felhasználható zöldségekért, melyeket vasárnap Társadalomelméleti Kollégium konyhájában megfőzünk. Végül a környék aluljáróiban szétosztjuk a gyakran többfogásos vegetáriánus menüt..." /olvashatod a feltöltött videó alatt/

2013 Film:



2013. 
2012.





http://foodnotbombs.blog.hu/
http://www.facebook.com/foodnotbombsbudapest






                                                                                                                              készítette: d.antisocial


   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése