2013. február 11., hétfő

Szerkeszd Te is a Stereo Vs. Mono-t!


Ha követed az oldal eseményeit vagy, hogy ha olvasgatod Facebook oldalunkat, láthatod, hogy a Stereo Vs. Mono, foglalkozik lemezkritikákkal, videó bemutatóval, aktuális hírekkel, egyaránt a magyar és külföldi underground világban ismert, vagy épp ismeretlen zenekarokkal és ezeket kisebb szerkesztői rálátással próbálja megosztani veletek. Persze, nem állunk meg folytatjuk tovább és több fele próbáljuk orientálni az oldalt, amik koncertbeszámolók és egyéb érdekességek lesznek majd.

De akkor „Szerkeszd Te is a Stereo Vs. Mono-t”.

Többször is említettük és hirdettük, hogy szerkesztő tárasat keresünk, valamint támogatjuk azon egyének törekvését, akik kiszeretnék magukat próbálni a koncertbeszámolás, lemezkritikák és egyéb hasonló tevékenységek terén és ezzel is esélyt adva azoknak, akik a szimpla zenehallgatás mellett érdekli a zene belső része és a punk/hardcore/metal/alter műfajok háttér része is.
Mindenféle irományra és véleményre nyitottak vagyunk, természetesen eme műfajok keretein belül maradva, várjuk saját cikkedet és mi azt szívesen közzé tesszük a neveddel ellátva. Fontos megemlíteni, hogy a Stereo Vs. Mono elsődlegesen a hazai zenekarokat részesíti előnyben, ezzel támogatva szerény kis színterünket, de természetesen nyitottak vagyunk a külföldi zenekarokra is. Részletezni felesleges lenne, hogy miről is szól az oldal tartalma és, hogy milyen körökre hegyezte ki magát az oldalunk. Olvasd végig cikkeink, tanulmányozd oldalunk és meglátod miről is van szó. De ha kíváncsi vagy egyéb részletekre és ez mind nem elég dobj nekünk egy üzenetet és szívesen belebonyolódunk akár a részletekbe is.
Szóval, ha:
 - Véleményed van egy cikkünkről
- Ha koncerten jártál és szívesen leírnád, hogy milyen volt és mit tapasztaltál és még képeket is készítettél
- Ha véleményed van kedvenc zenekarod lemezéről
- Ha elcsíptél, vagy ismersz egy olyan zenekart akit még mások nem nagyon ismerhetnek

Akkor írj bátran nyugodtan. Írj cikket nekünk és mi cserébe neveddel ellátva közzé tesszük oldalunkon. Küldj részletes leírást cikkedről és ne felejtsél fontos információval ellátni minket. Ha írsz, akkor ne felejtsd el megjelölni a forrást kérlek és persze, hogy ki vagy…
És, hogy ha továbbiakban szerves része akarsz lenni stábunknak, mi mindenre nyitottak vagyunk!
Üzeneteid és cikkeid, küld a:  trustgivesstrenght.jsa@gmail.com  e-mail címünkre, vagy írj a Facebookon!
Sok sikert és előre is köszönjük! STEREO VS. MONO crew!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése