2013. február 3., vasárnap

Négy új dal a veszprémi Positive Mind zenekartól!


Négy új dallal rukkolt elő a veszprémi hardcore/crust punk zenekar a Positive Mind.


2011-ig négy hanganyaggal büszkélkedhetett a 2009-ben alakult a Queens City crust hardcore banda a Positive Mind, akik erre az évre is tartogattak pozitv hírt, hisz februárra 4 dal került felszínre tőlük.

De idézzük vissza és soroljuk fel a zenekar eddigi kiadványait és tekintsük végig a diszkográfiájukat.
2010-ban megjelent első demójuk, amin három bemutatkozó számot találunk az „Ellentétek”, „Korlátok Közt” és az „Emlékezz” dalokat, amelyek helyet kaptak még azon az éven soron következő második anyagon a „Felkiált a jelen” kislemezen is, ami már komplett stúdió anyag lett és a Brain Records tálalta fel. 2011-ben a Brain Records által kiadásra került egy 9 számos „a ház oldalát kirúgós” kiadvány is, amely kiadványon még a zenekar old-school hardcore dalai szerepeltek. Új ének, új dalok és megint egy demó 2011-ből, ami D.I.Y.-ben jelent meg és 3 dalt tartalmaz.
Nagyjából ennyi lenne a Positive Mind rövid kis discográfiája, most akkor térjünk rá az új dalokra.

2013-ra kisebb stílusbeli különbségek érkeztek a zenekar háza tájára, hisz a pörgős hardcore punk-ot, hanyagolva a Positive Mind áthangolta magát egy kicsikét a crust-os, neocrust punk-os világba, amely stílusbeli jegyeket már hallani lehet az új dalokon, amik a „Feláldozott Fiatalság” a „Köd”, „Fáklya” és az „Átok” című dalok. Ez a négy új nóta, ami már meghallgatható és amely dalok nagyban tükrözik azt amit eme stílus elvár magától és a Positive Mind esetében hozza az Ő általuk elvárt kellő minőséget.

Szóval. Négy új dal a Positive Mind-tól, Veszprémből hallgassátok bátran. Részünkről nem szabad elfelejteni, hogy a hanganyag borítója Shapefromhell barátunk keze munkája.

A Positive Mind 4 új dalát elérheted, letöltheted, meghallgathatod hivatalos BandCamp oldalukról. És ha eddig nem voltak meg a zenekar eddigi kiadványai, akkor gyorsan „katt”, blogos weboldalukra, ahol mind ezt letöltheted letöltheted és hallgathatod, orrba, szájba.  Valamint, ha kiadásra került kézben fogható verzióban az idei anyag akkor, szerezd be bátran.

Positive Mind – Feláldozott Fiatalság (2013):

Positive Mind – Köd (2013):

Positive Mind – Átok (2013):

Positive Mind – Fáklya (2013):




Az új dalokat, meghallgathatod a BandCamp-en ---> Itt




                                                                                                                                       



                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése