2013. február 13., szerda

Visszakapcsol a Stereo Vs. Mono!



Nagy reményekkel 2012. november 2.-án elindítottuk oldalunk a Stereo Vs. Mono Underground Blogzine-t, aminek főbb tevékenysége a punk/hardcore/metal/alternatív zenekarok bemutatása, megismertetése, hírei, valamint egyaránt hazai és külföldi bandák lemezkritikáinak bemutatása kerül fel az oldalra...


Konkrét célt nem tűztünk ki, csak próbáljuk közelebb hozni hozzátok eme stílusok képviselőit, valamint megismertetni új dolgokat és bandákat külföldről és nyitott ajtók előtt állva, támogatni és megismertetni hazai új bandákat és azok kiadványait, koncertjeit, híreit, interjúit, ezzel egy kis részt támogatva az undergroundot.
Nagyon röviden és tömören ennyi lenne, az amiben mi utazunk és amit, mi képviselünk. Ezek azok a dolgok, amik körül veszik a Stereo Vs. Mono Underground Blogot.
De, igazából amiről hírt szerettünk volna, adni rólunk és jelenlegi helyzetünkről, az nem más mint, hogy oldalunk visszakapcsol egy pár fokozatot.
Ha követitek az oldalt mostanság észre vehettétek, hogy kevesebb cikket töltünk fel, aminek sajnálatos oka nem más, mint, hogy közbe jött egy-két fontosabb dolog és már nem tudjuk annyira „darálni” a feltöltéseket. Ezt mi nagyon sajnáljuk, hisz erőteljesen indultunk neki ennek az egésznek, amiből vegyes eredményeket szűrtünk le. A pillanatnyi megszűnés, vagy lassítás reméljük nem tart sokáig, ez persze nem jelenti azt, hogy teljes egészében megszűnik az oldal, hanem csak nagy időközönként frissül. Amiket biztosan még olvashatsz oldalunkon azok hazai zenekarokkal készített interjúink és ezen bandák lemezeinek bemutatása a közeljövőben egyenlőre ezekről olvashatsz többek között. Ami a „facebookos” oldalunkat tekinti, az pedig, hogy az a oldalunk még azért 70%-san fog működni, ahol koncertinfókat terjesztünk, valamint friss videókat láthatsz, amikhez bátran hozzá is szólhattok.
Bízunk benne, hogy eme pillanatnyi lassítást korrigálni tudjuk, majd és újra tudjuk majd pörgetni az eseményeket oldalunkon, sőt reméljük nemsokára dupla annyi erővel, elszántsággal és lelkesedéssel tudjuk felétek közzé tenni az punk/hardcore/metal bandák színe javát és több rovattal, valamint érdekességgel tudunk majd szolgálni. Nem titkolt tervünk, hogy teljes mértékben webzine/webmagazin formájában tudunk majd rátok kacsintani és ezzel átváltani a „blozogást” egy picikét komolyabb hangvitelbe. Ezek legyenek a távlati terveink, ha Ti is támogatjátok az undergorundot, akkor biztosan drukkoltok nekünk. Ha meg nem, akkor meg így jártunk sajnos.

Saját, cikket küldeni még mindig lehet, nekünk, amit ha részletesen és érthetően elkészítesz, azt mi szívesen közzé tesszük oldalunkon. Mind ezekről olvashatsz még pár szót ITT.

Szóval. Ameddig tudjuk még csináljuk, nem állunk meg csak visszavettünk, ez nem jelenti azt, hogy megáll az élet a Stereo Vs. Mono háza táján. Előző bejegyzéseinket és cikkeinket továbbra is elolvashatod, akiket a „Blogspot”-nak hála archiválásra kerültek és még reméljük sokáig el is éritek előző bejegyzéseink.

Továbbiakban sok fejenállást, koncertre járást, zenehallgatást és zeneiránti érdeklődést kíván a Stereo Vs. Mono Blogznie stábja!









                                                                                                                                





                                                                                                                              készítette: stereovsmono

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése