2013. január 3., csütörtök

Hírek/Érdekességek: AGENT ATTITUDE, új lemez, turné 2013-ban!





Már december végén, körül belül karácsony tájékán látott napvilágot, hogy a svéd hardcore punk zenekar az Agent Attitude új kiadvánnyal jelentkezik 2013-ban, valamint három fontos turnét is megejtenek még ebben az évben.



Az Agent Attitude, Svédországban alakult, pontosan nem tudni, de talán 2010 tájékán. Zenéjükben a 80-as évek hardcore punk-ja köszön vissza és olyan zenekarok nyomát tapossák mint például a Minor Threat, Fear, Black Flag, SS Decontrol, Discharge, stb. Eddigi kiadványaik között két ep szerepel a 2011-es ep, valamint a „Never Ending Mess” 2012-ből, mind kettő a Monument Records és a Green Menace Records szárnyai alatt jelent meg. A zenekar anyagai között, nem feltétlenül a legjobb, hanem inkább a legnépszerűbb (ha lehet ilyen szavakkal dobálózni) a „Never Ending Mess” ep, ami eddig a banda utolsó hanganyaga és ezen a hallani az Agent Attitude teljesen kiforrt stílusát, valamint ezen az anyagon találhatóak a banda legjobb nótái, köztük a „Can’t Have Me” a „Can’t Gate This Outta My Head” a „NO!”, valamint az ep címadó dala a „Never Ending Mess”. A „Can’t Have Me” dal felkerült eddig két válogatás lemezre is. 

Az Agent Attitude rendkívül aktív az európai hardcore punk zenekarok között olyannyira, hogy 2011-ben számos svéd és egyéb skandináv koncertet tudhatnak magukénak, valamint még abban az évben egy Európa turné keretein bellül népszerűsítették az első ep-jüket és hazánkba is ellátogattak még hozzá Győrben talán és Budapesten léptek fel. Amiért nagyon aktívnak mondható a zenekar az azért van, mivel 2011 után nem álltak meg 2012-ben elkészítették a „Never Ending Mess” ep-t, amit szintén rengetek koncert követett, valamint újra neki indultak Európának az előző évekhez képest már több helyre és országra ellátogattak és ekkor sem hagyták ki Magyarországot, 2012 június 19.-én , Jánossomorján lépett fel a zenekar és a bulit pedig az oldalunk vezető támogatója a JS. Antisocials Booking szervezte, valamint előtte 4 nappal Budapesten is felléptek.

Agent Attitude, új lemez 2013-ban.

Ahogy azt már az elején említettük, decemberben jó hír látott napvilágot az Agent Attitude háza táján, még pedig az, hogy két ep kiadása után 2013-ban megjelenik a zenekar első nagylemeze, ami az „Affliction Days” nevet kapja és az Adult Crash kiadásában fog megjelenni. Egyenlőre még csak azt tudni, hogy az éve elején lesz megtalálható az „Affliction Days” a zenekar kiadványai között és, hogy helyet kap egy két szám a „Never Ending Mess” ep-ről is, friss megjelenésről és egy információról reméljük időben hírt kapunk és azt kellő gyorsasággal le is közöljük nektek, addig is ha még nem hallottad az Agent Attitude munkásságát, elérheted, meghallgathatod, letöltheted a zenekar hivatalos BandCamp oldaláról, de ha vételezni szeretnél pólót, vagy CD akkor azt is megtehet az AgentAttitudeBigCartel oldalról is.

Turné idén.

Hát, ahogy azt már megszoktattuk idén is Európa turnéra indul a banda még hozzá ketté osztva, hisz ellátogatnak Európa nyugati, valamint Keleti felébe is, de ami a legnagyobb, hogy meghívás kaptak egy Amerikai Egyesült Államok-beli keleti parti turnéra is, amiről a zenekar még nem adott le pontos információt. Azt, hogy a turnék keretein belül idén is ellátogatnak Magyarországra azt még nem tudni, de ha eljönnek hozzánk is akkor, arról első kézben értesítünk tieteket. Addig is hallgassatok sok Agent Attitude-t és várjuk az idén kiadásra kerülő „Afflicition Days” debütáló nagylemezüket.


Agent Attitude – Never Ending Mess:


Agent Attitude – Can’t Get This Outta My Head:






             

                                                                                                                                      




                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése