2013. január 29., kedd

„Olvasónk írta”: Új Hatebreed lemez, kritikája olvasónktól!


„Olvasónk írta”: Új Hatebreed lemez, kritikája olvasónktól!

Ahogyan azt Szerkeszd Te is a Stereo Vs. Mono” hirdetményünkön belül említettük, az mellett hogy szerkesztő társat keresünk, szívesen fogadjuk olvasóink által megírt, kis, rövid cikkek, irományokat és ha publikusnak találjuk közzé tesszük, Mi az oldalunkon.
Érkezett hozzánk egy levél és egyben egy cikk, amiben Winter Oszkár, ad információt az újonnan megjelent Hatebreed album a „The Divinty Of Purpose” –ról, valamint kisebb kritikával illeti az anyagot, afféle saját szava-járása szerint. A következőkben ezt olvashatjátok.
Az fontos megemlítetni, hogy Mi is készítettünk egy anyagot az idei Hatebreed albumról, amit január 22.-én közzé is tettünk nektek, ez persze a nem hivatalos megjelenése volt az albumnak, de mi hamar megtaláltuk és meg is hallgattunk, ugye a hivatalos európai megjelenés január 29.-ére lett kitűzve.
 A mi véleményünket is elolvashatod ha IDE kattintasz.

De akkor jöjjön egy cikk amit Winter Oszkár, olvasónk írt és az Ő szemszögéből is láthatod a Hatebreed, „The Divinty Of Purpose” album kritikáját és véleményét.


Winter Oszkár írta: „A szándék istene avagy fél délután Hatebreed-et hallgattam”

Ma jelent meg helyi idő szerint valamikor a Hatebreed új albuma, ami a "The Divinity Of Purpose", ami a hosszú gályázás után haza érve, le is töltöttem és azóta is sipítt a fülembe...
Nagyon hamar elérte az iTunes összesített 12. helyét ami nem egy rossz teljesítmény. Egész áldott nap a bányában azt vártam mikor érek haza és adhatom magam át az érzésnek hogy zene által hegyeket tudnék megmozgatni. A hanganyag hozza a zenekar által elvárt minőséget: csorda vokált és természetesen a oly sokak által kedvelt dühöt és gyűlöletet. Még nem értem teljesen az album végére de garantáltan megéri meghallgatni. Gyors,pörgős ütemek megspékelve lépkedős durva headbangeléssel. Garantáltan nem elpocsékolt idő. Koncert előrejelzés: gyilkos moshpitek kialakulása várható. Január elején voltak többször is Európában kis hazánkban sajnos 2011 június óta nem jártak. A hivatalos zenekari és Facebook oldalukon is csak márciusig vannak bejegyezve koncertek, szóval van némi esély, hogy idén meglátogatnak minket Hallgasd!
Élvezd! Törd a betont!!





A cikket köszönjük olvasónknak!
Ha ihletet kaptál és írtál egy cikket, ami belefér a punk/hardcore/metal/alternatív műfajokba, akkor írd le, küld el nekünk és szívesen közzé tesszük a Te nevedben. Ha esetleg koncerten jártál és képeket is készítettél, valamint leírnád beszámolódat, akkor rajta, mi azt is kirakjuk! Hajrá!



                                                                                                                                                  


                                                                                                                                        írta: winter oszkár
                                                                                                                                  készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése