2013. január 28., hétfő

Nem sokára érkezik a WATCH MY BAG, hivatalos videója, addig is itt a teszt verzió!


 Elkészíttette első hivatalos videó anyagát a győri freehill punkrock/punk hardcore zenekar a Watch My Bag. A teszt videót, valamint a hivatalos verziót először a Stereo Vs. Mono oldalon láthatjátok.



Fennállása 7 éve óta nem jelentkezett még klippel a Watch My Bag zenekar, de 2013-ra eljött az idő, hogy a banda két kiadott hanganyag után, kirukkoljon egy zenésvideóval is, amit nem sokára láthatsz is oldalunkon a Stereo Vs. Mono Hardcore/Punk/Metal/Alternatív Blogzine-en.

A zenekar eddig annyit árult el, hogy a videó anyag a két évvel ezelőtti Rómer Házas buli összefuzionált képei, valamint egyéb koncertiek összevágott egyvelege, amit jól összevágtak a srácok. A dal választás szempontjából 2009-re nyúlt vissza a zenekar, hisz a szám választás a „Az Elrabolt Időn Túl” lemezről történ. Fel ismered?

Hivatalos bemutató nem sokára, addig is élvezzétek a teszt anyagot, amely felvétele 2011-re nyúlik vissza és 2013-ra kerek egész lett belőle, valamint hallgassátok meg, szerezzétek be a Watch My Bag két kiadványát, amit elérhetsz BandCamp oldalukról.  És részletek hamarosan…


WATCH MY BAG – Hivatalos Klip Trailer 2013:











                                                                                                                                       


                                                                                                                                  készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése