2013. január 22., kedd

Visszatekintő: Több mint három hónapja van STEREO VS. MONO – Összegezzük az eddig látottakat!


Vissza tekintünk a Stereo Vs. Mono Hardcore/Punk/Metal/Alternativ Zenei Blogznie, eddigi legnépszerűbb bejegyzéseire, valamint fejethajtva megköszönjük nektek, az eddigi több mint három hónapot. 



2012. november 2.-án indult az oldalunk a Stereo Vs. Mono Underground Zenei Blogzine, mely az underground zenei irányzatokon belül is, főkép a hardcore, punk/punkrock, metal és alternatív és egy picikét a „populárisabb” műfajokkal, irányzatokkal foglalkozik és közzé tesz nektek híreket, lemezkritikákat, interjúkat és rovatokon belül megismerteti, hazai, valamint külföldi kedvenceiteket, vagy épp lehetséges kedvenceiteket, ezzel megismertetvén nem csak egyes bandákat, hanem szubkulturális nézetüket, történelmüket és a műfajok kialakulását. A blogunkkal vagy ahogy mi nevezzük „blogzine”-ünkel egyetemben, létrehoztuk a Stereo Vs. Mono, Facebook oldalunkat is, amivel kicsikét rugalmasabbá szeretnénk tenni a híradási vonalat. Ezen az oldalon kaphatsz, gyors és interaktív információkat koncert eseményekről, ez az esetek kimagasló százalékában hazai rész. Olvashatsz pár szavas híreket, valamint láthatsz újonnan megjelenő videókat ezt vegyesen külföldi és magyar zenekaroktól.
Oldalunk több mint három hónapos fennállása óta, több ezren látogattátok, vagy több ezerszer kerestétek fel a Stereo Vs. Mono Blogzine-t, valamint küldtetek egy pár lelkesítő üzenetet is, ezeket mélységesen köszönjük és egy csöppet melegséggel tölti el a szeretet szívünket ilyenkor és persze jó látni, hogy van aki foglalkozik velünk, illetve nem is velünk hanem természetesen főképp az underground zenével.
A közel jövőben próbálunk több hazai zenekarral kontaktot keresni és interjút készítetni velük, meg beszámolni róluk, hogy épp most jelenleg mit művel az a bizonyos banda és ezeket immár próbálva nektek közzé tenni pontosan és kevesebb helyesírási hibával. Nos. igen kaptunk egy pár „dádá”-t azért mert nem olyan jók a megfogalmazások és, hogy olyan nyersen és tömören fogalmazunk, valamint, sok szóismétlést használunk. Ezekért a hibákért bocsánatot is kérünk, mindenféle kép javítunk rajta, de sajnos egyenlőre el kell hogy nézzétek nekünk, hisz Mi egy olyan réteghez tartozunk, akik csak simán a munkásosztály, talpas paraszt rétegét erősítve próbáljuk a saját ízes és néhol hibás megfogalmazásaival segíteni nektek  azt, hogy ne vesszen homályba azok zenekarok léte, akik szerves, avagy kezdő és feltörekvő része ennek a kevésbé tisztelt műfajnak, amin persze rajtunk és más hasonló oldalakon keresztül építhetjük szerény kis undergroundunkat. Ezeket mind a privát munkánk mellett csináljuk és a meló, meg egyéb életbeli elfoglaltságaink mellett próbáljuk folyamatosan frissítetni az oldalt, több, kevesebb sikerrel, de ameddig tudjuk biztosan csináljuk.
Az eddigi látogatotságokért és népszerűsítésért és egyéb támogatásokért, köszönetet kell, hogy mondjunk első kép nektek, akik olvassátok az oldalt és persze nem utolsó sorban köszönet barátainknak a JS. Antisocials Youth Crew-nak a JS Antisocials Booking-nak, valamint Shapefromhell-nek.
Na, de akkor ennyi lenne a sírós, meghatós és őszinte monológunk és köszönet nyilvánításunk. Most akkor összegezzük azokat a cikkeket és rovatokat, amiket a legtöbben értetek el és olvastatok sokszor, sokan.
A cikkek terén eddig ott tartunk, hogy vannak rovataink, amik a „Stereovsmonopédia”, „Ezt hallgattam ma…! és a „Pincétől a padlásig” ezek általában egyszerű témák, de elég velős és részletes tartalmakkal.
Töltöttünk fel, híreket is meg lemezekről és kevés videóról kritikákat, találsz nálunk interjúkat és még sok jó finomságot.
De ha nem elég , amit a blogunkon találsz, akkor keress rá Facebook oldalunkra, „lájkold” az oldalt és láthatsz friss videókat, koncert eseményeket és gyors híreket, nem annyira népszerű külföldi és hazai bandákról egyaránt.

És akkor jöjjön az a bizonyos „Top” lista, amiben vissza emlékezünk az eddigi közzétételekről és olvasmányainkról.

1. 2012. november 2.-án beköszöntünk és üdvözöltünk, Titeket:

2. 2012. november 2.-án az első lemezkritikánk:

3. 2012. november 2.-án az első videó bemutatásunk:

4. 2012. november 2.-án az első rövid hír:

5. 2012. november 4.-én bemutatkozik "stereovsmonopédia" rovatunk, ahol a "djen"-et boncolgattuk:

6. 2012 november 4.-én, Mi is közzétettük a P.F.A. új lemezét, amit rajtunk keresztül is elértetek sokan:

7. 2012. november 5.-e, november legnépszerűbb videó közzététele, nálunk:

8. 2012 november 5. sokan kattintottatok a Human Animal lemezkritikára:

9. 2012 november 7.-én kiváncsiak voltatok erre a pár sorra is, amiben volt egy kis hiba a forrás hiányossága miatt:

10. 2012. november 9.-én A Wilhelm Scream új számot jelentetett meg az új albumról:

11. 2012. november 10. A Circle Of Contempt hírre is rányomtatok egy páran:

12. 2012. november 11.-én a Strife albumról szólót, sokan osztottátok:

13. 2012. november 13.-án, elemeztük a győri DNS, 2012-es kislemezét. A bejegyzés verte a novemberi látogatottságot:

14. 2012. november 15.-én kiváncsiak voltatok az olasz Back Again lemezére:

15. 2012. november 16. Az első interjú alanyunk a DNS volt. Kicsit kezdetleges, volt részünkről de osztottátok és olvastátok sokan:

16. 2012. november 19.-én beszámoltunk a székesfehérvári Absent Distance 2012-es lemezéről:

17. 2012 november 20. A debreceni Hanoi zenekar Európa turnéra indult, ezt egy pár sorban meg is említettük:

18. 2012. november 20..án látni lehetett, hogy nyitottak vagytok a külföldi újdonságokra is:

19. 2012. november 22. Írtunk egy legendáról, elég részletesen és érdekelt Titeket is:

20. 2012. november 26.-án a budapesti Crippled Fox lemezéről számoltunk be:

21. 2012. november 27.-én elemeztük a budapesti Sice N Dice új kiadványát egy pár sorban. Sokan beszéltetek erről a bejegyzésről:

22. 2012. november 28.-án, kedvébe jártunk a metál kedvelőknek is. Számunkra meglepetés volt, hogy a vártnál többen olvastátok:

23. 2012. november 28.-án szerkesztő tárasat kerestünk elégé sz@arul megfogalmazva.

24. 2012. november 29.-én bemutatkozik "Ezt hallgattam ma..." rovatunk!

25. 2012. december 1.-jén Mi mutattuk be előszőr a Fall City Fall videóját:

26. 2012 december 5. "Ezt hallgattam ma..." rovatunk legnépszerűbb látogatottsága decemberben a Facebook-os oldalunkon a győri Fuck Like Bunnies - elbukott című számának elemzése.

27. 2012. december 6.-án egy Hanoi interjúval vártuk a mikulást. Decemberi látogatottsági csúcsot döntött a bejegyzés.

28. 2012 december 6.-án mi is leközvetítettük a Heart In Hand új videóját. Rajtunk kerszetül is sokan láttátok.

29. 2012 december 9.-én, elindítottuk "Koncert videó" cikk sorozatunkat, ahol első ízben a Strike Anywhere élő videóját láthatáttok:

30. 2012 december 12.-én szinte haza beszéltünk, amikor meghírdettük a mosonmagyaróvári jótékonysági koncertet. Nemes cél volt. A buli sikeres és odaadó volt, de sajnos mi nem tudtuk leközvetítteni!

31. 2012. december 18. A legnépszerűbb "Koncert videónk" a Youth Of Today videója volt.

32. 2012. december 31. B.U.É.K.! Sokat igértünk, reméljük betartjuk!

32. 2013. január 3.-án elsőkézből írtunk lemezkritikát a veszprémi Makeshift Promise új kiadványára.

33. 2013. január 3. Kiváncsiak voltatok a svéd Agent Attitude hírére!

34. 2013. január 3.-án, bemutatkozott "Pincétől a padlásig" rovatunk, első alanyunk a Rise Against életútja volt.

35. 2013. január 6. Sokan elértétek a Wok - Rice Of The Sumo Fighters lemezkritikát.

36. 2013. január 7. Látjuk szeretitek a thrash punk-ot is. 

37. 2013. január 15. Az első koncertbeszámolónk, a győri "This is Our Castle" koncertről.

38. 2013. január 16.-án kiváncsiak voltatok a budapesti Norms zenekarra.

39. 2013. január 19. Az utolsó legkersetebb cikk az oldalunkon.





Íme, ennyi lenne a archivált lista, azok a cikkek, amiket sokan elértetek és olvastatok.
De ne feledjétek, hogy 2013 decemberétől a Stereo Vs. Mono Blogzine megosztja a híreket és érdekességeket a "facebookos" oldalával, ami azt jelenti, hogy még több érdekességet, hírt és videót kaptok azon kerszetül is, szóval megéri oda is ellátogatni és terjeszteni, valamint "lájkolni" az oldalt és akkor közvetlen olvashatjátok bejegyzéseinket! 
Továbbiakban, Mi már csak jó csemegézést és olvasást kívánunk nektek, valamint támogassátok az underground-ot. Járjatok el koncertekre, szerezzetek be még több lemezt és nyerjetek tapasztalatot és élvezzétek, hogy eme kis réteg részesei lehettek!

Mélyen Tisztel Üdvözlettel a Stereo Vs. Mono Underground zenei Blog legénysége!!! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése