2013. január 16., szerda

Videó: Új videóval jelentkezett a THE IDORU – „Idoru must be destroyed” klip premier, valamint új album!



Ahogy azt már lehetett tudni a mai nap folyamán 16:00-kor nyilvánosságra hozta új videóját a THE IDORU zenekar. Valamint meghallgathatod a "Time Special Edition" új hanganyagot is.



Hosszas előzetesek és várakozások után megérkezett a The Idoru zenekar új videója, ami a „Idoru Must Be Destroyed” számból készült és már régóta olvashattunk és láthattunk róla előzeteseket és promo anyagokat.
A videó anyaggal azonosan a banda kiadta és újra tervezte „Time” albumát, aminek gyermeke a „Time Special Edition” lett és annyiban különbözik az előző kiadványtól, hogy két új dal is felkerült az újra tervezet változatra, amik a „Not Alone”, valamint amiből a videó is készült, „Idoru Must Be Destroyed”.
A „Not Alone” egy akusztikus nóta és legalább annyira rádió kompatibilisre sikerült, mint a szintén akusztikus dal az „I’m Moving On”.
Az „Idoru Must Be Destroyed” dal, viszont egy elég tökös modern rock nóta lett, ami már az eddigi megszokott stílushoz képest, már picit precízebb és kifinomultabb hangzás a kétszeres Fonogram Díjas, The Idoru-tól.

A videó, ahogyan azt már említettük ma 4 órai premierrel jelent meg és egy elég jó minőségű és jól megvágott videó anyagot kaptunk tőlük, ami nem szólj másról csak a rombolásról és keménységről, ezzel újra élve gyerekkorukat a srácok.

Szóval, itt a THE IDORU, „Idoru Must Be Destroyed” számából készült videója, nagyon jó minőségben, valamint, a „Time Special Edition” lemezt meghallgathatod a zenekar SoundCloud oldalán is akár.
Jó szórakozást!

The Idoru – Idoru Must Be Destroyed (2013):












                                                                                                                          




                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése