2012. december 6., csütörtök

Friss videó: HEART IN HAND – Life Goes On…! --- Megérkezett a mikulás puttonyából az új Heart In Hand videó!



Friss videó: HEART IN HAND – Life Goes On…!

Megérkezett a mikulás puttonyából az új Heart In Hand videó!


Nyilvánosság elé tárta az angol melodic hardcore/metalcore banda a Heart In Hand új videóját, ami a „Life Goes On…” dalból készült és a jövő februárjában megjelenő „Almost There” albumon fog szerepelni hivatalosan. Az új lemezről a zenekar már nemrégiben közzé tett egy dal ezt pedig a „Home/Sick” volt, és íme meglepetésre nem is kaphattunk volna nagyon ízelítőtt a bandától, mint egy új videó anyagot. Ezekkel az előzetesekkel bátran alíthatjuk, hogy előreláthatólag nagyon jó lesz a lemez és ezzel a Heart In Hand egy lépcsőfokot feljebb mászik a ranglétrán, ami biztos hisz az előző kiadványok is nagyon jól sikerültek és ezeket látva a zenekar még többet hozott ki magából. Nekünk már csak az a dolgunk, hogy szokjuk a „Home/Sick” dalt és a „Life Goes On…” számot, valamint klipet.
Egy picit a videóról.
A videót Chris Stockings keze műve. A videó kapott egy alap történetet, ami abszolút passzol a számhoz. nem árulok el többet a videóról meg kell nézni, de azt elárulhatom, hogy a videó vége majdnem hogy „happy end”.
De ha véleményed van a videóval, kapcsolatban azt velünk is megoszthatod itt, a Stereo Vs. Mono oldalon, vagy hivatalos Facebook profilunkon is akár.

Heart In Hand – Life Goes On…:






                                                                                                                           



                                                                                                                            készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése