2012. december 27., csütörtök

Hírek: Új hanganyaggal jelentkezett a CIRCLE TAKES THE SQUARE!



 December 21.-én megjelent a Georgia állambeli, Savannah városából származó screamo/post-hardcore banda a Cricle Takes The Square új lemeze, ami a „Decompositions: Volume Number One” nevet viseli.


Aki esetleg nem ismerné a zenekart, annak egy pár mondatban had mutassam be őket.
A Circle Takes The Square, 1999-ben alakult a Georgia állambeli, Savannah városában. Zeneileg a gyors hardcore punkból alakult screamo irányzatba lehetne sorolni őket, de stílus jegyeiben megtalálható a post-hardcore és progressive metal, grindcore elemek is.  A banda kiadványai között szerepel, most már két nagylemez és két ep, valamint egy split is. Első anyaguk a zenekar nevére hallgató „Circle Takes The Square” ep volt 2001-ben, amit követett 2002-ben a Pg. 99-el készített közös split. Ezek után következett az első nagylemez, „As The Roots Undo” névvel 2004-ből, amit a Robot Empire hozott forgalomba. 2011-ben a Circle Takes The Square megjelentette második ep-jét, „Decompositions: Volume Number One, Chapter I. Rites Of Initiation” és a Gatepost Records kiadásában jelent meg. És eljött az idő, hogy 8 év múlásával a banda új nagylemezzel jelentkezzen, ami meg is történt még hozzá a „Decompositions: Volume Number One” személyében, ami az ep-vel azonosan a Gatepost Records-nál látott napvilágot.

„Decompositions: Volume Number One”, ahogy már az említettem, december 21.-én látott napvilágot, egyenlőre csak digitális formában, hisz kézbenfogható formátumokban csak jövő év, januárjától lesz beszerezhető az anyag. A lemezen 9 dal található a zenekartól már megszokott, elnyújtott, hosszas dalokkal, aminek köszönhetően a hanganyag  majd 1 órás lett. Az albumon a legrövidebb dal a „Spirit Narrative” a maga 2 perc 40 másodpercével a leghosszabb pedig a „North Star, Invered” 10 perc 54 másodpercével, meg jegyezném az album legjobb nótái is egyben. 

Szóval, itt a Circle Takes The Square új nagylemeze, bátran ajánlom azoknak akik kedvelik ezt a screamo-s, post-hardcore vonalat, azok számára teljesen élvezhető lesz a „Decompositions: Volume Number One”, amit meg is hallgathatsz és akár le is tölthetsz a zenekar, hivatalos BandCamp oldaláról, de az albumot meghallgathatod az alábbi YouTube videó link alatt is. Hajrá!

Circle Takes The Square – Decompositions Volume Number One 2012 FULL ALBUM:






                                                                                                                             




                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése