2012. december 9., vasárnap

Hírek: THE LAST STAND (NYHC), dal a jövő évi lemezről! --- Nyilvánosságra hozott egy új dalt, jövőre megjelenő lemezéről a New York Hardcore egyik üdvöskéje a The Last Stand zenekar.



Hírek: THE LAST STAND, dal a jövő évi lemezről!

Nyilvánosságra hozott egy új dalt, jövőre megjelenő lemezéről a New York Hardcore egyik üdvöskéje a The Last Stand zenekar.


Aki nem ismerné a Tha Last Stand-ot, annak egy szót megejtenék a zenekarról.
A banda 2010-ben alakult Brooklyn-ban és olyan zenekarokból alakult mint a Inhuman, valamint a Shutdown. A The Last Stand-ra, olyan zenekarok vannak inspiráló hatással, mint az Agnostic Front, Madball, Youth Of Today, Sick Of It All, Terror, azaz mondhatni az amerikai hardcore velős része. Zeneileg abszolút hozzák a New York Hardcore vonalat, ezt persze nagyon jó minőségben és igényességgel. Első hanganyaguk egy demó formájában jelent meg 2010-ben, valamint 2011-ben a 1124 Records kiadásában első Ep-jük. Még idén kiadtak a Suffer Survive zenekarral közösen egy split-et, ami a Contra Records kiadásában jött ki. 

És még idén jött a hír, hogy jövő januárjában a banda megjelenteti lemezét, ami a „The Time Is Now” nevet kapja és a Eulogy Records fog terjeszteni. A zenekar készülődik az album sikereses megjelentetésére, minden apró részletre oda figyelnek még egy kóstolót is kaptunk az új lemezből,
Az „Unleashed”, egy nagyon jó nóta, teljesen vissza hozza a korai Madball hangzást nekem. Igazából csak egyszerűen úgy jellemezném, hogy egy tipikus New York Hardcore nóta, egy tipikus New York Hardcore zenekartól. Ha szereted a hardcore ezt a fajta vonalát, akkor a „Unleashed”, előfordulhat, tetszeni fog. Nekünk már csak annyit kell tenni, hogy szokjuk az új dalt és várjuk a lemezt amire nem kell sokat várni, szerény egy hónapot. A meghallgatási lehetőséget, alul találod egy link személyében, de akár véleményt is mondhatsz róla, itt a Stereo Vs. Mono.
És érdekesség kép nézzétek az idén nyilvánosságra adott, „Opportunities Lost & Found” dalból készült, hivatalos The Last Stand videót. Íme:




                                                                                                                         


                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése