2012. november 10., szombat

BLISTERED: Reject Their Shame

BLISTERED: Reject Their Shame



November elején kiadta „Reject Their Shame” névre keresztelt albumát az amerikai Blistered

A Blistered, hardcore zenekar a floridai, Tampa városából származik. Sajnos egyelőre ennyi információt tudunk szolgáltatni a zenekarról, de az biztos, hogy egy elég friss formációról van szó, ezért érthető, hogy még nem nagyon tudunk róluk semmit, de hallgatva „Reject Their Shame” albumukat, ami elég jól sikerült, még hallhatunk és olvashatunk róluk, amit igyekszünk majd nektek összesítve közzé is tenni.
De akkor egy pár szó még kiadványaikról.
Még 2012 közepe felé kidobtak egy demó anyagot amire három tökös hardcore nóta került fel köztük a „Heavy Hand” valamint a „Undone”, ami megtalálható a „Reject Their Shame”-en is, nem csoda hisz két jó dalról van szó.
De akkor „Reject Their Shame”. Az albumon hat dal található, amik tetszetőek lehetnek azoknak akik bírják a New York Hardcore által hozott metal/hardcore-t, köztük stílusában jegyében nem kisebb nevet említve mint a Madball . Minőségileg abszolút jó stúdió munka köszön vissza, és ez révén  teljesen vissza adja és élvezhetővé teszi a Blistered munkásságát. Utólag még annyi hogy, bízunk benne hallunk még a zenekarról és további információkat is sikerül találni róluk, hisz nekem abszolút bejött a Blistered. És persze bízunk abban, hogy ha még nem ismerte valaki itthon ezt a zenekar, ez úton reméljük sikerült megszeretetni.
Hallgassátok ronggyá, Blistered – Reject Their Shame.
Szám lista:
     01.   Inhumanity
       02.   Heavy Hanb
           03.   Crashing Down
                  04.   Reject Their Shame
 05.   Blistered
06.   Undone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése