2012. november 7., szerda

THE LOWEST: EP és „King Of Pain” videó!


THE LOWEST: EP és „King Of Pain” videó!



Mielőtt bemutatnám az EP-t és a videót, had írjak pár sort a zenekarról, azoknak, akik épp nem ismerik Őket. A The Lowest, 2011-ben alakult Lengyelországban, Varsó városában. Zeneileg kevésbé dallamos, ám de lényegre törő, már-már tradicionális hardcore vonalat képviselik. Igazából egyelőre ennyi információval tudok szolgálni a bandáról, amint kapunk friss dolgot róluk, azt közzé is tesszük nektek. Mellesleg megjegyzem, szimpatikus zenekarnak tűnnek, remélem egyszer majd hazánkban is tiszteletüket teszik, a videó alapján képesek hangulatos bulikat csinálni.
Na, de akkor egy pár szó a bemutatkozó anyagukról. 2012 elején adták ki a POP Underground Records kiadásában, amin hét odamondós hardcore nóta található, jó minőségben jól keverve. Én úgy gondolom a banda ezzel az anyaggal visszaadta azt, amire képesek, és amit ez a műfaj megkíván magának, sok zenekar álmodik csak róla, hogy ilyen minőségben adjon ki egy bemutatkozó lemezt. Összességében tök jó és élvezhető, de én még ezt a fajta hardcore-t még midig vontatottnak találom, de ez megint csak legyen az én véleményem, ez mellett bártan tudom ajánlani.
King Of Pain”, videó.
Hanganyaguk megjelenésével, pár hónappal videót is készítettek a már említett EP-ről és a „King Of Pain” számból készült. Én a videót csak simán úgy jellemezném, hogy „tipikus hardcore” klip. A videó a 2012-es nyári turnéjuk összevágott, képkockáiból készült, teljesen korrekt minőségben. Azt azért megjegyzem így a videót látván, hogy hazájukban nagy sikernek örvend a The Lowest, nem csoda hisz hangulatos bulikat csinálhatnak ezek a srácok.
Na, de…

The Lowest - King Of Pain:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése