2012. november 14., szerda

Megérkezett az új Such Gold videó!



Megérkezett az új Such Gold videó!

Új videóval jelentkezett az amerikai Rochester városából származó, melodic hardcore/pop punk banda a Such Gold, adta hírül a RockSound TV Magazin. A klip a „Two Year Plan” dalhoz készült, ami megtalálható a banda idén megjelent „Misadventures” albumán, kapásból az első számként.
A zenekart, 2009-ben alapították a New York állambeli, Rochester városában. Zeneileg a már-már pop-os, melodikus hardcore-ról beszélhetünk, de véleményem szerint inkább hajaz a tipikus pop punk-hoz, ami az efféle zene kedvelőinek meglehetősen tetszetős lehet, mivel a Such Gold-nak sikerült minőségi munkát végeznie, végig kell hallgatni az új lemezt és meglátjátok miről is beszélek. A zenekar 2009-es alakulása óta, szerepel két album és egy split/ep. 2010-ben bemutatkozó albumuk „Pedestals” volt, amit 2011-ben követett az Ino It Over It zenekarral közösen kiadott split/ep amin a két zenekar kettő-kettő számmal járult hozzá az anyagnak, majd idén eleje/közepe fele a banda kiadta „Misadventures” albumát, amin elég nagy lemez lett, tizenegy számot készítettek rá a fiúk.
De akkor egy picit a klipről. Hivatalosan tegnap mutatta be, nagy világnak a zenekar ,RockSound Tv Magazinon keresztül videóját a „Two Year Plan”-t. Képi világában nekem nagyon tetszik, vissza ad egyfajta old-school nézetet, de igazából sajnos annyira nem értek hozzá, de egyfajta promo klipnek tűnik, olyan kis költségvetésű, nem szántak a srácok a dalnak, olyan teljes storys klipet, de igazából mindegy hisz a dal magáért beszél, ezt a videót már csak formalitásnak találom. De nézzétek végig alkossatok magatok is véleményt róla.
íme a videó a RockSound TV-n keresztül:






forrás: RockSound Tv
egyéb infók:







                                                                                                                              készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése