2012. november 8., csütörtök

IF I DIE TODAY: Videó + Új EP!


IF I DIE TODAY: Videó + Új EP!


2012 eleje felé kiadta „Postcards from the Abyss” névre hallgató EP-jét az olasz hardcore-rock’n’roll/post-punkrock banda az If I Die Today.

Egy kicsit a zenekarról.


Az If I Die Today, 2005-ben alakult Piemont tartományában, található Mondoví’ városkájában. 2007-ben kiadta első EP-jét, amit a Sin Records adott ki Olaszországban pedig a Wynona Records terjesztette. Még abban az évben promóciós turnéra indult a This Is A Standoff zenekarral. A promóciós turné olyan jól sikerült, hogy megfordultak Olaszország neves klubjaiban a Caserta Rock fesztiválon, Duren fesztiválon és a Beach Day Out Punk Vol. 1. fesztiválon is. Két évvel később 2009 augusztusában a zenekar újra stúdióba vonult, hogy megint készítsen egy háromszámos EP-t, ami a „You Are Alone” nevet kapta és az olasz Sick Boy stúdióban készítettek. És 2010-ben jött az Olaszországban, valamint egész Európában várva, várt nagy lemez a „Liars” amit a Wynona Records és az Ammonia Records adott ki. Még abban az évben három videót is készítettek a lemezről a „Ships In The Wood” a „Bob Ford Isn’t Dead”, valamint a „Poison” dalokból készültek profi klip anyagok.  

Kész volt az új lemez, indulhatott a turné is egyben. A turné során olyan neves bandákkal játszottak együtt, mint a Sum 41 az Offspring a Simple Plan, No Use For A Name és a Face To Face.
Postcards From The Abyss EP.
És 2012-ben eljött az idő, hogy az If I Die Today megint jelentkezzen valamivel ezt pedig egy EP formájában meg is kaptuk, ami a „Postcards From The Abyss” nevet kapta, amin kapásból 3 új szám található és a zenekarnak még arra is futotta, hogy még idén az „The End Of Everything” számból még egy kilpest is kidobjanak az IFIDT féle jó minőségben. A videóról annyit, hogy Beppe Platania rendezte és tipikusan a számhoz készített videó lett belőle, iszonyatosan profi minőségben és vágásban.
A videót megnézheted itt:
If I Die Today – The End Of Everything


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése