2012. november 3., szombat

Újra elérhető, H2O – Tichker Than Water album!


Újra elérhető, H2O – Tichker Than Water album!


2012-ben újra elérhetővé tette az H2O amerikai skatepunk/hardcore punk zenekar „Thicker Than Water” albumát kiadójuk a Brigde 9, tette hírül hivatalos honlapjukon. A lemez 1997-ben az Epitaph-nál jelent meg és a mára már elfogyott darabokat a Bridge 9 pótolja, olyannyira, hogy az album mellé megvásárolható a „Thicker Than Water” újra nyomott póló is, limitál példányszámban persze. Az album semmiben sem változott, maradtak a klasszikus East Coast, West Coast dallamok, valamint a hűséget, pozitív gondolkodásra felhívó „in your face” dalok, mint például a „Wake Up”, „Everready”, valamint az album címadó dala a „Thicker Than Water”. 
1997 óta természetsen a zenekar nem volt tétlen hisz a „Thicker Than Water” után 1999-ben kidobták a szintén Epitaph által nyomatott „F.T.T.W.” anyagukat is amin megtalálható a mára már nem csak H2O himnusszá avanzsálódott „One Life One Chance” nóta, hanem az énekes Toby Morse OLOC néven alakított pozitív gondolkodású,  straight edge „mozgalmat”. Az albumon még olyan nevek működnek közre mint Tim Armstrong (Rancid), Roger Miret (Agnostic Front), Anthony Civarelli (Gorilla Biscuits) vagy Freddy Circien (Madball). Az Epitaph után már egy nagyobb kiadó a MCA (2003 óta Geffen) a Universal Music  Group akkori tagja adta ki „Go!” lemezüket ami már kicsit populárisabb is lett, de ez is nagyszerűre sikerült, olyan dalokkal mint „Memory Lane”, „Go!”,  vagy a „Role Model” az utóbbiról hivatalos klip is készült. A következő nagylemezükre hét teljes évet kellett várni, addig csak 2002-ben a még MCA által kiadott „All We Want” EP-ig jutott a banda. 2001 után 2008-ban dobta ki „Nothing To Prove” albumát ami mostani kiadójuk a Bridge 9 adott ki, de úgy gondolom megérte a várakozás hisz a tíz számot felvonultató album jól sikerült, olyan dalokkal mint a „Mitts”, „1995”, „Unconditional” az album címadó dala a „Nothing To Prove”, vagy a pár év alatt már már, H2O himnusszá avanzsálódott „What Happened?”. az utóbbi két nóta mellé videó kilpet is készítettek. 2011-ben „Don’t Forget Your Roots” feldolgozás albumot jelentették meg amin olyan nagy hardcore és punk klasszikusokat dolgoztak fel, mint például a Bad Brains legendája az „Attitude”, Madball „Pride”-ja, vagy épp a „Don’t Forget The Struggle , Don’t Forget The Street” , Warzone hardcore himnusza.
Igazából itt tartunk ennyi lenne 2012-ben a H2O diszkógráfia, remélhetőleg azért a közeljövőben kapunk már valami teljes repertoárból álló H2O albumot is!
H2O GO!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése