2012. november 27., kedd

Videó: CARDINALS PRIDE – Disparity! -- Megjelent a kanadai Cardinals Pride, post-hardcore/metalcore banda új, „Disparity” névre hallgató videója. Megtalálható a Blank TV hivatalos csatornáján.



Videó: CARDINALS PRIDE  – Disparity!

Megjelent a kanadai Cardinals Pride, post-hardcore/metalcore banda új, „Disparity” névre hallgató videója. Megtalálható a Blank TV hivatalos csatornáján.
Sajnos a zenekarról kevés információval tudok szolgálni, nem ismerem őket annyira, csak egy pár dolgot ami után már eltudunk indulni. Annyi biztos, hogy a Cardinals Pride egy viszonylag friss formációnak tűnik és a kanadai Quebec City-ből származnak. Stílusilag abszolút bele illik a ma, fiatalabbak körében méltán népszerű post- hardcore műfajba. Fiatal srácokról van szó és megkell hagyni, ez a világ annyira nem az én pályám, de a Cardinals Pride összességébe nekem bejön. Ha minden igaz, első kiadványuk a 11 számot „For The Fallen For The Week” volt, ami 2011-ben jelent meg, szerzői kiadásban. Jelenleg ennyi információval tudunk szolgálni a zenekarról, de ígérem ha megtudunk valami fontosat róluk, akkor cikkezünk róluk.

De most, egy pár sor a videóról. A Cardinals Pride, „Disparity” videója pár hete kapott premiert a Blank TV hivatalos Youtube csatornáján, valamint a zenekar már saját oldalain közzé tett előtte egy hivatalos trailer-t is. A videóról annyit, hogy képi világában, iszonyatos profi filmet láthatunk, hozzá kell tennem a kanadai, filmesek, videó készítők nagyon az élen járnak mostanság. A klip kapott egy kezdő alaptörténetet, még pedig a zenekar megjelenik a koncert szobában és elkezd zenélni, tudom nem volt olyan izgalmas bevezető, de legalább láthatunk valami kis pluszt és kevésbé szokványosat amit az ilyesféle bandáktól megszokhattunk. Na,de menjünk tovább. Ha már ott tartunk, hogy zenekar elkezdett játszani, akkor közvetlen olyan közönséggel találkozunk akik csak állnak és hallgatják a bandát, arcukon orvosi arcvédővel. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert nem értettem igazából. (de ha van észre vételed ezzel kapcsolatosan, írj kommentet bátran nekünk a cikk alá) Ennyi lenne a fontos rész igazából, a többi már magáért beszél. Ne menjünk el azért a szám mellett sem. Mind a videó és mind a dal olyan promo nóta az újonnan megjelenő Ep-ről ami, nagy valószínűséggel a „Priorities” nevet kapja. Lényegében ennyi lenne, nézzétek a videót és alkossatok Ti is véleményt róla és ha ez mind megvan akkor bátran osszátok meg velünk, a Stereo VS Mono oldalon, vagy a Stereo VS Mono hivatalos Facebook profilján!
Íme a videó:
Cardinals Pride – Disparity





                                                                                                                                   




         
                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése