2012. november 30., péntek

Tegnapi nap folyamán bemutatta új videóját a Vilipend hardcore punk/metalcore banda, kiadójuk a A389 Records-on keresztül.



Videó: VILIPEND – Last Stand Of The Hopelles Romantic!

Tegnapi nap folyamán bemutatta új videóját a Vilipend hardcore punk/metalcore banda, kiadójuk a A389 Records-on keresztül.



Videó a „Last Stand Of The Hoppelles Romantic” számból készült ami a zenekar 2012-es „Inomorata” albumán szerepel, amit az A389 Records adott ki bakelit formájában, CD formájában pedig a No List Records terjeszt. A zenekar 2007-ben alakult a kanadai, Toronto városában. Zeneileg, több ötvözésről is beszélhetünk a Vilipend esetében, megtaláljuk a klasszikus hardcore punk-ot a metalcore-t, de ha nagyon példálózni szeretnék akkor akár említhetném az Integrity féle, „kezdő” metalcore vonalat is. Röviden tömören ennyi a zenekarról.

A Vilipend-nek a „Last Stand Of The Hopelles Romantic” az első videója és Daniel Godwin rendezésében készült. Képi világában nagyon tetszik a videó, teljesen vissza adja nekem a szám kaotikus hangulatát, de igazából annyira extrát nem találunk benne, viszont nagyban színesíti a klipet, az hogy miközben a zenekar egy elsötétített helyen nyomja a számot, közbe, közbe régi, fekete-fehér film részleteket is találunk benne a dal mondanivalójával kapcsolatosan. Szerintem ez egy pont számba illő, tömör, egyszerű, de még is élvezhető videóra sikerült a többit döntsétek el magatok. Linket alul látjátok, ahol Ti is szemügyre vehetitek a klipet, aminek hivatalos feltöltő helye nem a megszokott videó megosztó portál lett, hanem a MetalInjection.Net-en kapott premiert.

Szóval, Vilipend – Last Stand Of The Hopelles Romantic, íme:







                                                                                                           



                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése