2012. november 30., péntek

Hírek: Old Wounds, új szám a közelgő lemezről! ---- Nyilvánosságra hozta a Glory Kid lemezkiadó, Old Wounds zenekar „Disbelieve” című számát, ami a jövő januárjában megjelenő, „From Where We Come Is Where We’ll Rest” albumon lesz majd található.



Hírek: Old Wounds, új szám a közelgő lemezről!

Nyilvánosságra hozta a Glory Kid lemezkiadó, Old Wounds zenekar „Disbelieve” című számát, ami a jövő januárjában megjelenő, „From Where We Come Is Where We’ll Rest” albumon lesz majd található.

A New Jersey-i  Old Wounds, 2013 januárjában jelenteti meg sorozatban negyedik kiadványát ami a „From Where We Come Is Where We’ll Rest” nevet kapja és a Glory Kid kiadásában fog megjelenni. Erről a lemezről kaptunk egy kis ízelítőt, ami meghallgathatunk a Glory Kid, Bandcamp oldalán. A szám a „Disbelieve”, ami nem egész két percben tartalmazza az Old Wounds féle psyhedelic hardcore/metalcrore féle tempós irány vonalat. A zenekar fennállása óta kiadta a tavaly megjelent „Terror Eyes” öt számos anyagát, amin még a kevésbé psyhedelikus, hardcore punk/ metalt hallhatjuk és a „Terror Eyes” kazetta formájában is megjelent. Idén februárjában a banda kiadott egy a zenekar nevével ellátott „Old Wounds” anyagot amin kettő saját és egy feldolgozás szám kapott helyet, ezen az albumon már érezhető a zenekar kiforrott zenei világa, három ütős dalt kaptunk tőlük. Még idén júliusába az Old Wounds kidobta a 2012-es anyag folytatását, amin két „arc lerúgós” dal szerepel.  

A mai nap folyamán egy nagyon jó érzés töltött el, hogy megismerhettem az Old Wounds-ot, ajánlom mindenkinek bátran. Addig is hallgassátok az előző kiadványokat és az új nótát a „Disbelieve”-t és várjuk már a jövő januárjában megjelenő „From Where We Come Is Where We’ll Rest”-et, ami a Glory Kid kiadásában fog megjelenni.
Számot meghallgathatod itt:







                                                                                                



                                                                                                                             készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése