2012. november 20., kedd

Friss: Itt a DEPARTURES új albuma!



Új:  Itt a DEPARTURES új albuma!

Mai nap folyamán nyilvánosságra hozta új lemezét a glasgow-i melodic hardcore zenekar a Departures adta hírül a Rock Sound TV, valamint kiadójuk a FITA Records.

A melodic hardcore kedvelők körében biztosan ismerős lehet a Departures neve, hisz az elmúlt évek során nagynépszerűségre tett szert nem csak hazájában, hanem Amerikában, valamint Európa más országaiban is. De ha esetleg nem ismernétek a bandát, egy kis információval tudok szolgálni róluk. 2007-ben alakult a zenekar, a skót fővárosban Glasgow-ban. Stílusilag nem kell sokat magyaráznom afféle én már csak „brit hardcore” vonalnak mondom, na persze ez nem igaz ez nem lenne jó jelző a dologra, ha konkrétan leírnám akkor a dallamos hardcore, modern, kemény dallamos gitár riffes, hardcore zenének tudnám leírni, meg spékelve hatásos, érzelmes dalszövegekkel. A banda 2007-es alakulása óta eddig két Ep-t jelentettek meg az egyik a 2009-es „Escaping”, valamint az idén megjelent „Green Turns To Red, Then Turns To Gold”. Az „Escaping” ep után a banda még kidobta első nagylemezét amin 10 szám található, ez az anyag pedig a „When Losing Everything Is Everything You Wanted” nevet kapta.
Az idei ep megjelenése után a Departures kiadója a FITA Records hivatalosan is bejelentette, hogy Rock Sound TV Magazin már fel is dobta a „Teenage Haze”, 2012-es Departures lemezt. Az új lemezen változatlanul jó minőségben kapunk 9 melodic hardcore nótát, amik mint ahogy eddig nagyon hozzák a színvonalat.
A lemez megjelenése, hivatalosan november 26.-án lesz Európában, Amerikában pedig november 27.-én és a FITA Records gondozásában jelenik meg.
Addig is meghallgathatjátok az albumot a Rock Sound TV oldalán és már csak 6 napot kell várni és akár beszerezhetsz magadnak egy példányt is belőle!









                                                                                                                 készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése