2012. november 26., hétfő

Friss videó: Dead Eyes Glow – Let Love In! Október elsején a nyilvánosság elé tárta új videóját a Malajziai post-hardcore/metalcore banda a Dead Eyes Glow.



Friss videó:  Dead Eyes Glow – Let Love In!

Október elsején a nyilvánosság elé tárta új videóját a Malajziai post-hardcore/metalcore banda a Dead Eyes Glow.

Ha elkezdjük tanulmányozni az ázsia és környéki bandákat, találhatunk egy-két kiemelkedő zenekart, amik hozzák azt a színvonalat amit a mai mainstream vonal „megkövetel”. És had jegyezzem meg, meglepő módon sok ilyen bandát találunk arra mostanság köztük a maláj Dead Eyes Glow-t.
A Dead Eyes Glow, 2006-ban alakult Malajziában, Kuala Terengganu városában. Zeneileg a post-hardcore a metalcore és a „brit újhullámost melodic hardcore” vonalat képviselik. Utóbbi stílus az Ő nyilatkozataik alapján voltak a legnagyobb hatással, ami nem meglepő hisz ez a dallamos, „melankolikus gitárriffes” hardcore vonal, amit akár lehetne emlegetni, olyan gyors és tempós indie rock-nak is. Nos. ez a stílus kezd nagyon népszerű lenni ami persze nem meglepő ha olyan zenekarokat hallunk eme műfajba mint a Touché Amoré,  vagy a Basement. Szóval ezek a maláj srácok jeles képviselői lettek ennek a stílusban egész Ázsiában és azt hozzá tenném, nem meglepő hisz nem csak az általam említett vonal hatott rájuk hanem az zenéjükben találni kemény hardcore-t és metalcore-t is és ezek ötvözésével a Dead Eyes Glow egy pici pluszt ad ennek a műfajnak, bár lehet talán egy kicsikét elfogult vagyok. Amikor elkezdetem végig hallgatni egyéb kiadványaikat és megláttam először a „Let Love It” videót nem tudtam hirtelen hova rakni őket. A vaságyastól 20 kilós srácok meglepően jó és kemény muzsikát játszanak, nekem ez meglepő volt. Röviden, tömören ennyi lenne a zenekarról és véleményem róluk a többit már döntsétek el Ti magatok.
És akkor pár szót még a videóról. Amint már említettem október elsején dobták a nyilvánosság elé a videót, minek címe megegyezik a májusban kiadott „Let Love In” albumon ami a zenekar 6 éves fennállása tiszteletéből jelent meg. A videó nem tartalmaz semmiféle velős történetet, hanem annyit látunk a videóban, hogy a zenekar többféle szerelésben pózol és zenél a gyönyörű maláj, sziklás tengerparton, nagyon profi képi világgal. További információkat a videó alatt találsz. Szóval itt a Dead Eyes Glow videója, „Let Love In” címmel, nézzétek, hallgassátok.







                                                                                                                                   




                                                                                                                               készítette: d.antisocial

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése