2012. november 10., szombat

CIRCLE OF CONTEMPT: Új EP hamarosan!

CIRCLE OF CONTEMPT: Új EP hamarosan!



Előrelátható tervek szerint, 2012. december 11.-én adja ki új EP anyagát a finn Circle Of Contempt, az album pedig a „Entwine The Threads” névre lesz keresztelve, amit a Sumerian Records fog majd kibocsájtani. Olvasható kiadójuk a Sumerian Records oldalán.
A zenekarról annyit, hogy 2006-ban alakult Finnországban, Pori városában, Thrust Moment néven. Zeneileg progressive metálnak, extreme metálnak is hívtatnánk, amiben jól ötvözik a tipikus északi egyéb metálhangzásokat. Alakulásuk évén kiadtak egy demó anyagot, ekkor még Thrust Moment néven, amin három szám kapott helyet és szerzői kiadásban jelent meg. Egy évvel később 2007-ben szintén egy háromszámost Ep-vel jelentkeztek, aminek a neve „Rumour Has It…” volt. 2008-ban már egy hatszámos Ep-vel jöttek ki minek neve „Color Lines” volt és mindjárt első szám a „C.O.C.” azaz Circle Of Connempt volt, később a zenekar már ezt a nevet vette fel magának. 2009-ben nem kisebb név adta ki tizenegy számos lemezüket, mint a Sumerian Records, ekkor már ténylegesen és az óta is használt Circle Of Contempt névvel, az album pedig a „Artifacts In Motion” nevet kapta. 


És akkor itt lesz a december 11.-én megjelenő „Entwine The Threads” album, ami ugye szintén a Sumerian gondozásában fog megjelenni, addig is be kell érnünk egy számmal, amit a kiadó feltöltött, saját hivatalos videó megosztó csatornájára. Hallgassátok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése